• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Старт продаж Chery Tiggo 2 в Україні

Старт продаж Chery Tiggo 2 в Україні

20 квітня 2017
Chery Tiggo 2

Китайський автоконцерн Chery завжди оперативно реагував на коливання попиту покупців його продукції. На сучасні тенденції зміни зацікавленості споживачів у сторону зростання затребуваності автомобілів з підвищеною прохідністю компанія відреагувала збільшенням обсягів виробництва існуючих моделей, а також розробкою, виробництвом та постачанням на ринки автомобільної продукції нових моделей.

Наразі на українському ринку нових автомобілів стартував продаж Chery Tiggo 2 (ціна автомобіля складає від 296 370 гривень), який є «молодшим братом» у лінійці, до якої входять третя та п’ята серії Tiggo.

Розробника моделі запозичили для її створення значну кількість елементів, використаних у конструкції концепту ТХ, який був відмічений нагородами на двох міжнародних виставках.

Новинка розрахована, у першу чергу, на молоде покоління покупців, яке віддане активному образу життя, намагається реалізувати себе у постійному русі наряду з комфортом, практичністю, широким діапазоном можливостей та, звичайно ж, із доступною ціною.

Новий автомобіль привертає до себе увагу дизайном – новизною рішень у зовнішньому виді, а також формами та елементами, які вже стали своєрідними ознаками корпоративного стилю, що робить Tiggo 2 добре впізнаним представником сімейства Chery.

Дизайнери вклали у створення нового образу чергового представника Chery, що виводить його на новий якісний рівень.

У екстер’єрі не залишилася поза увагою розробників жодна деталь – чи то значна, чи маленька. Це – і традиційна форма передніх фар; і традиційна решітка радіатора із логотипом у центрі, що придає автомобілю відчуття об’ємності; і забірники повітря, які роблять автомобіль ширшим на погляд; і хромування деяких деталей, що додає йому солідності; а також інші елементи оздоблення, які підкреслюють цільність, динамізм та «атлетичність» автомобіля.

Оздоблення та наповнення салону максимально співпадають із екстер’єром кроссовера, дещо відходять від традицій автомобільного дизайну. При цьому підкреслена турбота розробників про безпеку тих, хто перебуває всередині автомобіля; про простоту та зручність керування ним; про можливість здійснення автоматичного контролю руху; про забезпечення водієві та пасажирам легкого доступу до необмежених можливостей, що надаються сучасними засобами телекомунікації, мультимедійним комплексом; про створення комфортних кліматичних умов всередині салону.

Технічні характеристики та особливості цієї новинки стануть темою нашої наступної розмови.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання