• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Послідовне та неухильне виконання зобо’язань за конрактами – характерна ознака BYD

Послідовне та неухильне виконання зобо’язань за конрактами – характерна ознака BYD

25 листопада 2017
Послідовне та неухильне виконання зобо’язань за конрактами – характерна ознака BYD

У Лос-Анжелесі представникам засобів масової інформації був переданий прес-реліз BYD Motors Inc. в зв'язку зі статтею «Фірма заперечує порушення правил оплати праці», опублікованою в Los Angeles Times минулого тижня.


Відзначається, що компанія вітає ключові висновки, що містяться в статті і підтверджують той факт, що її підприємство швидко стає одним з кращих роботодавців в Каліфорнії. BYD дійсно постійно збільшує кількість робочих місць, піднімає рівень оплати праці виробничих робітників, впроваджує у виробництво прогресивні природоохоронні технології.
Далі в прес-релізі говориться про те, що стаття, в якій неупереджено наведені абсолютно очевидні факти, спростовує заяви деяких профспілкових функціонерів про порушення контракту, підписаного з владою штату. Підприємство є добропорядною юридичною особою - резидентом США, і повністю виконало всі положення згаданого контракту, що передбачають створення нових робочих місць, розширення переліку робочих спеціальностей і неухильне дотримання норм оплати праці.


У статті, зокрема, наведені такі факти:
• Компанія тісно співпрацює з профспілками і в випадках, передбачених положеннями Національної ради з трудових відносин, всі рішення приймаються тільки демократичним шляхом з використанням бюлетенів для таємного голосування.
• Компанія не порушувала вимог законодавства США, що встановлює розмір мінімальної заробітної плати, а проведена перевірка показала, що в дійсності заробітна плата працівників заводу BYD в Ланкастері, штат Каліфорнія, на 14,2 відсотка перевищує середній рівень оплати праці аналогічних працівників по всій Каліфорнії.
• Співробітники, що працюють повний робочий день в головному офісі компанії на Фігероа-стріт, отримують ще більш високу заробітну плату.
• Робочі, які виконували роботи по ремонту офісу компанії в Лос-Анжелесі, також отримали оплату за свою роботу, що значно перевищує прожитковий мінімум.
• BYD виграла остаточний контракт на поставку компанії Long Beach Transit, нових автобусів з нульовими викидами шкідливих речовин.


У статті наводяться висловлювання ключових лідерів в уряді, академічних колах і бізнесі, які говорять, що профспілки часто націлені на великих нових роботодавців з тактикою переслідування або політичного тиску, який може створити ворожий бізнес-клімат у Каліфорнії, що негативно позначиться на темпах розвитку штату і залученні глобальних інвестицій.
У прес-релізі також відзначається, що BYD цінує свої партнерські відносини з державними установами та демонструє це практичними справами. За минулі три роки кількість співробітників компанії, що працюють на території штату, збільшилася в сім разів, і в даний час складає 220 чоловік. Компанія надає жителям штату добре оплачувані робочі місця і щедрі пільги. Компанія продовжує роботу по додатковому найму співробітників, так як прогнозується, що протягом наступних двох років виробництво і зайнятість будуть швидко зростати для задоволення попиту на альтернативні варіанти транспортних засобів.


АвтоАзія уважно стежить за успіхами свого багаторічного партнера BYD Motors Inc. Ми із задоволенням констатуємо той факт, що китайський автовиробник все більш міцно займає лідируючі позиції на міжнародному ринку.