• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Перші автобуси BYD на електричному приводі надійшли на американський ринок

Перші автобуси BYD на електричному приводі надійшли на американський ринок

23 травня 2017
Електроавтобуси BYD

Конкурентна боротьбі між світовими лідерами із виробництва електромобілів – компаніями BYD і Tesla, вийшла на новий рівень. У той час, коли розробники Tesla переймаються пошуком технічних вирішень та вдосконаленням дизайну автобусів та вантажівок з електричним приводом, а маркетологи компанії тільки планують вивести їх на світові авторинки, китайський автовиробник випередив свого конкурента ті вже поставив протягом 2017 року  у Каліфорнію не одну партію електричних вантажівок.


Влада Каліфорнії, яка постійно піклується про екологію, і цього разу не зрадила собі: одне із транспортних управлінь округу Лос-Анжелес – AVTA, уклало контракт з BYD, яким, зокрема, передбачається постачання для забезпечення пасажироперевезень у Долині Антилопи 13 електробусів BYD.


Керівництво транспортного управління розробило стратегії свого розвитку, яка, серед іншого, передбачає заміну до 2018 року усього власного парку автомобілів та автобусів на моделі з електричним приводом. Цей крок дозволить не тільки захистити екологію, але також створити нові робочі місця, заощадити значні грошові кошти, і, що не менш важливо, сприятиме підвищенню іміджу AVTA як прогресивного автоперевізника.


Характеристики цього електробуса цілком задовольняють вимоги для використання його на усіх маршрутах перевезення пасажирів, які обслуговуються управлінням – він може перевезти 60 пасажирів на відстань 275 миль без додаткового заряджання акумуляторної батареї, та якщо зарядка знадобиться, то для цього буде достатньо 2-3 годин.


Варто також зазначити, що BYD вже розпочав виробництво сміттєвозів з електричним проводом, на черзі виробництво тягачів для транспортування великовантажних причепів.