• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Новини ринку гібридних автомобілів

Новини ринку гібридних автомобілів

14 липня 2017
Hybrid Geely, Byd, Cherry

Серед новин нашого сайту особлива увага завжди приділяється новинкам наших партнерів  - китайських виробників автомобілів Chery, Geely, Byd, Great Wall та Chana. Ми також намагаємося оперативно інформувати Вас про їхні плани та економічні показники.


Зовсім недавно компанія Byd розмістила у засобах масової інформації зображення моделі другого покоління свого кросовера BYD Tang, що має з’явитися у квітні 2018 року та мусить стати найпотужнішим у світі серед кросоверів із гібридною силовою установкою. Анонсована стартова ціна на автомобіль складатиме тридцять сім тисяч доларів США.


На думку фахівців BYD Tang 2018 буде оснащений, як і його попередник, чотирициліндровим бензиновим двигуном із турбонаддувом та двома електричними двигунами; при цьому сумарна потужність силової установки буде збільшена до 505 кінських сил.


Передбачається, що нова модель зможе розігнатися до швидкості сто кілометрів на годину менш, ніж за п’ять секунд, а витрата пального на сто кілометрів пробігу при їзді у змішаному режимі складатиме близько двох літрів.


Автомобільний концерн Volvo, що належить іншому нашому партнерові – автомобільному холдингу Geely, також продовжує нарощування зусиль в удосконаленні моделей із гібридною силовою установкою, які він виробляє.


Тюнінговий підрозділ концерну надав керівництву програму доробок гібридного кросовера XC 60. Програмою передбачається збільшення сумарної потужності автомобіля до 421 кінської сили (замість 407 у попередника), а також вдосконалення восьмиступеневої АКПП, що має призвести до підвищення швидкості її роботи.


Наразі будь-яка інша інформація про нову модифікацію XC 60 у відкритому доступі відсутня.