• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Лідери і аутсайдери Auto China 2018

Лідери і аутсайдери Auto China 2018

02 червня 2018
Лідери і аутсайдери Auto China 2018

Майже місяць тому завершив роботу Пекінський міжнародний автосалон 2018 року. Пристрасті вляглися, зачарування і розчарування все далі відходять в минуле.

Настав час неупереджено оцінити все те, що було привезено на суд фахівців і любителів. Якщо підсумувати думки тих і інших, то можна з великою часткою об'єктивності сформувати п'ятірку переможців і п'ятірку тих, хто програв.

5. Найбільш невдалим виявилося сумарне участь у виставці віх трьох провідних французьких автовиробників - всього один новий французький автомобіль, і той виглядав майже точною копією виготовленого для президента Макрона DS7 Crossback. І більше нічого нового: ні концептів, ні ідей, ні напрямків розвитку.

4. Не порадував бренд Haima. З п'яти анонсованих нових моделей дійсно новим виявився тільки представлений ними концепт, що виглядає досить убого. Решта чотири представляли собою старі платформи, які багаторазово оновлювалися, і які навряд хтось захоче купити.

3. Hyundai загруз в морі неприємностей і проблем, пов'язаних з прагненням вивести на китайський ринок новий важкий позашляховик - такого класу автомобілі користуються тут дуже великим попитом. Успіху компанія в цьому прагненні не досягла, а свої позиції в сегменті седанів поступово втрачає.

2. Hawtai, схоже, не зміг виконати поставлене перед ним завдання - розробляти і виробляти принципово нові електромобілі сімейства Chery. Спроби встановити на старі платформи Chery електричні силові установки призводять тільки до фінансових втрат, від яких бренд не врятує навіть дійсно нова модель iEV360, представлена на виставці.

1. Бренд Lynk & Co., на жаль, теж виявився в числі аутсайдерів. Єдиним реальним досягненням цього виробника є великий обсяг продажів всіляких переробок різних моделей автомобілів Volvo.

П'ятірка лідерів виглядає наступним чином.

5. Mercedes-Benz з концептом Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, седаном A-класу і оновленим седаном C-Class L.

4. BYD показав багато цікавого. Нова мова дизайну, гібридні технології і красиві нові автомобілі. Найближчим часом їх темпи розвитку в цьому плані можуть знизитися, але сьогодні нові Tang і Qing Pro серйозно вражають.

3. WEY досяг успіху. Їх стенд був дуже представницьким, що відзначалося навіть в засобах масової інформації, та буквально випромінював упевненість і оптимізм, що на цій виставці не було характерним для інших китайських автовиробників. Було представлено два нових позашляховика і захоплюючий новий концепт - P8 PHEV потужністю 340 кінських сил.

2. Weltmeister справляє враження найбільш успішного з усіх нових брендів NEV. Вони демонструють реальні результати, їх автомобілі відносно доступні, і компанія представила досить багато новинок. На шоу вони показали свій EX5, новий EX6 і радикально оновленну3-тю модель Isdera Commendatore.

1. Старий добрий Dongfeng по праву є переможцем. Вони здивували і вразили п'ятьма новими проектами EV, двома привабливими новими кроссоверами і сексуальним електричним суперкаром. Але родзинкою їхнього стенда був, звичайно ж, броньований позашляховик, який за своїми якостями мало в чому поступається справжньому бронетранспортерові.