• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а

І знову Chery Tiggo 2

25 квітня 2017
Chery Tiggo 2

У продовження розмови про Chery Tiggo 2, продаж якого стартував на українському ринку нових автомобілів (ціна автомобіля складає від 296 370 гривень), хотілося б надати Вам і інформацію суто технічного характеру.

У виробництві цієї новинки широко використовувалися можливості плідного співробітництва компанії Chery з провідними світовими компаніями- виробниками комплектуючих деталей вузлів та агрегатів для автомобілів. Продукція таких брендів, як Continental, BOSCH, ZF, Valeo, Henkel, МакФерсон, що встановлюється на автомобілі, сприяє підвищенню його якості та надійності.

Силовим агрегатом моделі, яка постачається на наш ринок, є півторалітровий двигун із змінними фазами гозорозподілу, потужністю 106 кінських сил та обертальним моментом 136Нм, який за екологічними вимогами відповідає стандарту Євро – 5.

Разом із цим двигуном може бути використана коробка перемикання передач – або п’ятиступенева механічна, або чотириступенева автоматична; за обох варіантах витрата пального на 100 кілометрів складає 7,4 літра, чим, за ємкості паливного баку у 50 літрів, забезпечується пробі у 700 кілометрів без дозаправки.

Ходова частина автомобіля забезпечена незалежною підвіскою, обертальний момент з двигуна передається на передню вісь, клиренс складає 186 міліметрів. Гальмівні механізми передніх та задніх коліс – дискові.

Підвищенню комфортності автомобіля сприяє система кондиціонування повітря; електричні, дистанційно керовані підйомники скла; підігрів передніх сидінь; багажне відділення об’ємом 420 літрів; 21 відділення для зберігання дрібних речей; висока якість оздоблення салону.

Chery Tiggo 2 достатньою мірою забезпечений оснащенням та системами безпеки водія та пасажирів, контролювання стану та роботи агрегатів автомобіля, управління та контролю над безпекою руху, паркування та іншим оснащенням.

У разі регулярного відвідання нашого сайту Ви будете постійно отримувати найновішу інформацію не лише про Chery, а також про інших китайських автовиробників – про їхні нові розробки, про ціни на автомобілі та запчастини, про акції, виставки та презентації, які вони проводять.