• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »HAVAL H7 здобув потрійну перемогу в авторалі China Car Performance Challenge (CCPC)

HAVAL H7 здобув потрійну перемогу в авторалі China Car Performance Challenge (CCPC)

25 жовтня 2017
HAVAL H7 здобув потрійну перемогу в авторалі China Car Performance Challenge (CCPC)

Після двох днів запеклої боротьби за перемогу в місті Дафен завершилися змагання ССРС. У класі середніх і великих позашляховиків впевнено переміг HAVAL H7, який виявився кращим на дорозі з вологим покриттям, найкращим по витраті пального при русі в швидкісному режимі на великі відстані, а також кращим в загальному заліку.


China Car Performance Challenge (CCPC) - це гонка національного рівня, яка організована і проводиться Китайським автомобільним науково-дослідним центром спільно з Головним управлінням спорту Китаю. До участі в ній допускаються тільки серійні автомобілі, які не пройшли будь-якої спеціальної підготовки до змагань.


Ще гонка відома під назвою «Китайська олімпіада автомобілів масового виробництва». В цьому році за результатами відбору, в якому враховувалися, насамперед, обсяг продажів і популярність автомобілів серед споживачів, до змагань були допущені сорок моделей.


Допуск до змагань HAVAL H7 ніким не ставився під сумнів, оскільки він, як і вся продукція бренду, характеризується високою якістю збірки і експлуатаційними показниками. З моменту свого виходу на ринок Н7 став дуже популярним серед представників всіх верств китайських громадян і першим серед середньорозмірних позашляховиків, вироблених недержавними компаніями країни, перевищив рівень щомісячних продажів в десять тисяч одиниць.


У заключний день Н7 виграв змагання в груповий швидкісний гонці на велику відстань, показавши витрата палива в 9,64 літра на сто кілометрів шляху, а також здатність розігнатися до ста кілометрів на годину всього за 9,3 секунди.


При аварійному гальмуванні на слизькій дорозі під час руху зі швидкістю 80 кілометрів на годину його гальмівний шлях склав 28,4 метра, що також виявилося кращим показником в своєму класі.


Два попередніх найвищі показники дозволили Н7 стати переможцем в і в загальному заліку.


Відкрита конкуренція і прозорість умов проведення змагань ССРС дозволяють визначити об'єктивну оцінку якості серійних автомобілів, вироблених в Китаї. HAVAL H7 також отримав високу оцінку з точки зору безпеки та внутрішнього обсягу, що ще більше зміцнило його авторитет серед фахівців і простих покупців.


5-місцева модель HAVAL H7 володіє золотим співвідношенням (4700 мм * тисячі дев'ятсот двадцять п'ять мм * 1718 мм) і подовженою колісною базою 2850 мм. Що стосується моделі HAVAL H7L, вона спроектована з дуже великим корпусом (4900 мм * 1925 мм * 1785 мм); ширина корпусу майже в 2 метри забезпечить великий поперечний внутрішній простір; 7-місцевий макет (2 місця в першому ряду, 3 місця в другому ряду і 2 місця в третьому ряду), а також вільне переміщення місць у другому ряду вперед або назад, що дозволяє максимально використовувати внутрішній простір; з подовженою колісною базою 2850 мм, зручне пасажирське місце може бути забезпечено між сидіннями в другому і третьому рядах.


Цього року HAVAL H7 виграв п'ять зірок в за результатами краш-тестів C-NCAP з високим результатом 57,4, а його оцінка безпеки була вище, ніж у декількох моделей, таких як Audi A4L, Jeep Renegade і Hyundai Elantra. Він оснащений сімнадцятому системами безпеки.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання