• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Chery на Каїрському міжнародному автомобільному салоні

Chery на Каїрському міжнародному автомобільному салоні

17 листопада 2018
Chery на Каїрському міжнародному автомобільному салоні

Cairo International Auto Show, який щойно завершився, приймав у себе практично всіх відомих автовиробників світу.

Стенд Chery, оформлений в чорно-білих кольорах і підсвічений в теплих тонах, виглядав дуже технологічно. Не менш технологічно виглядала і значна експозиція нашого китайського партнера.

Але найпильнішу увагу відвідувачів було адресовано ARRIZO5 і TIGGO4 - двом продуктам нового покоління, для яких це була прем'єра на ринку Єгипту.

Після офіційного представлення новинок єгипетського ринку була проведена прес-конференція, на якій виступили директор зовнішньоекономічного департаменту Chery Ду Вейцян і М. Камаль, один з керівників єгипетського партнера китайського автовиробника - компанії GB Auto.

Представник Chery зазначив, що Єгипет перебуває в числі пріоритетів у зовнішньоекономічній діяльності компанії. Завдяки співпраці з GB Auto, компанія змогла досягти чималих успіхів на цьому ринку. Серед найголовніших досягнень він назвав те, що китайський бренд став користуватися довірою місцевого ринку.

Далі він зазначив, що нові моделі, ARRIZO5 і TIGGO4, які виводяться на ринок для більш повного задоволення потреб єгипетських споживачів; будучи продуктами Chery 2.0, допоможуть «краще зрозуміти абсолютно нову мову дизайну Life in Motion і його конотації, що містять технологію, якість і самовідданість».

Використані для в цих автомобілях міжнародні платформи M1X і T1X дозволили створити машини з відмінною конфігурацією, високими експлуатаційними характеристиками, високим ступенем безпеки і комфорту.

М. Камаль дав характеристики представленим моделям. Говорячи про ARRIZO5, створений на платформі M1X, він сказав що цей продукт відрізняється найбільшою міжнародною конкурентоспроможністю, це - динамічний і естетичний автомобіль з добре видимими рисами спортивного та молодіжного стилів.

Сидіння з якісної штучної шкіри, рульове колесо, обтягнуте натуральною шкірою, 16-дюймові алюмінієві диски, радар зворотного виду, позиціонуючий круїз-контроль, ESP і цілий ряд інших систем - на рівні міжнародного класу.

Безпека ARRIZO5 оцінена в п'ять зірок за попередньою версією стандартів
C-NCAP. Він уже поставляється в ряд країн Європи і Азії, де користується високою репутацією. Його якість підтверджується попитом на ринку: з моменту старту продажів щомісячний їх обсяг постійно перевищує 10 000 одиниць.

TIGGO4, ще один зоряний продукт Chery, призначений для зарубіжних ринків, створений на платформі T1X і відповідає стандартам безпеки ЄС і США.

Кузов машини, з удосконаленою конструкцією з високотехнологічних матеріалів, забезпечує високу ступінь безпеки для пасажирів і водія, завдяки інтегрованому каркасу з над стійких термічних сплавів.

Калібрування професійного шасі Lotus, передня підвіска MacPerson + задня незалежна підвіска, а також ESP, HBA, TPMS і інші електронні допоміжні системи усувають проблеми в керуванні цим автомобілем навіть для малодосвідчених водіїв

Крім того, TIGGO4 також оснащений 18-дюймовими алюмінієвими дисками, супер-великим люком, 9-дюймовим сенсорним HD-екраном, шістьма подушками безпеки і іншими преміальними конфігураціями, які гарантують Вам чудові умови для їзди.

Chery - поки єдиний китайський автовиробник, представлений в Єгипті. просування на місцевий ринок нових моделей її продукції допоможе компанії вийти в цій країні на гідний рівень продажів.