• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »BYD - активізація європейського партнерства

BYD - активізація європейського партнерства

20 червня 2018
BYD - активізація європейського партнерства

Керівництво компанії провело на своєму автобусному заводі в угорському місті Комаромі першу конференцію для своїх постачальників, в якій взяли участь понад 100 представників із 12 країн Євросоюзу.

Серед учасників були також представники європейських компаній, які здійснюють постачання комплектуючих для автобусного заводу BYD, побудованого китайським автовиробником у французькому місті Бове.

В ході конференції було проведено презентацію корпоративних амбіцій, планів розробки нових продуктів, нової монорельсової системи Skyrail, глобальної структури закупівель і політики післяпродажного обслуговування. Менеджери із закупівель як BYD Hungary, так і BYD France виклали свої вимоги і очікування.

Конференція постачальників була організована для того, щоб допомогти інтегруватися в місцеве виробництво автобусів, збільшити частку компонентів, що поставляються на місцевому рівні, і, отже, удосконалювати партнерські відносини між BYD і його постачальниками.

Звертаючись до конференції, Ісбранд Хо, керуючий директор BYD Europe, сказав: «Тема нашої конференції - Зростаюче партнерство в ім'я перемоги, і ми маємо на увазі об'єднання технологій BYD і можливостей європейського R&D з досвідом та інноваціями наших постачальників. Для оцінки, тестування і омологації продуктів з локальними компонентами потрібен час, але таким чином ми можемо бути більш гнучкими і мати більш короткі терміни доставки і кращу якість поставок наших клієнтів».

Пізніше на конференції пан Хо вручив перші нагороди постачальникам BYD Europe - восьми надійним постачальникам, включаючи компанії з Угорщини, Австрії, Польщі, Великобританії та Нідерландів. Премії були присуджені на основі аналізу ряду факторів, таких як: ціна, обслуговування, час доставки і якість продукції.

Два європейських заводи з виробництва автобусів BYD, в Комаромі і Бове, а також можливості з виробництва автобусів в Великобританії спільно з компанією Alexander Dennis Ltd (ADL), створюють для компанії більш міцні позиції в умовах загострення конкуренції на ринку електричних автобусів. Локалізоване виробництво буде відігравати ключову роль в майбутньому успіху компанії.

У цей же час компанією були зроблені активні зусилля, спрямовані на виведення із кризового стану спільного підприємства BYD Co. і Daimler з виробництва електромобілів (EV).

У результаті, партнерами була досягнута домовленість про додаткове інвестування в підприємство 400 мільйонів юанів (62,5 мільйонів доларів США). Ця рекапіталізація буде вже другою після створення спільного підприємства; під час першої, в травні 2017 року, кожен з партнерів інвестував додатково по 72, мільйони доларів.

Denza була зареєстрована в південно-китайському місті Шеньчжень в 2010 році. Компанія розпочала продаж електричного компактного седана Denza 300 в 2014 році.

З тих пір Denza представила дві оновлені версії електричного седана. Але без нових моделей продажі Denza залишилися обмеженими. У 2017 році було продано всього 4 713 EV. З цієї причини за період з 2010 по 2017 роки сумарні збитки підприємства склали мало не 500 мільйонів доларів.

Компанія не представила інформації про обсяг продажів EV в цьому році, але її збитки за січень - травень склали близько 22 мільйонів доларів.

Дуже хочеться сподіватися, що додаткові інвестиції допоможуть підприємству подолати кризу.