• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Заснування бренду Chery Lion ознаменувало «офіційний вступ Chery Holding в еру інтелекту»

Заснування бренду Chery Lion ознаменувало «офіційний вступ Chery Holding в еру інтелекту»

25 серпня 2018
Заснування бренду Chery Lion ознаменувало «офіційний вступ Chery Holding в еру інтелекту»

 Ми постійно інформуємо відвідувачів нашого сайту про успіхи цього китайського автовиробника, з яким нашу компанію пов'язує тривала дружба і плідна співпраця.

Продукція Chery Holding добре відома в 80 країнах і регіонах світу, і выдома вона саме завдяки її високій якості, технологічності та інноваційності. Одне з підтверджень цього стало одержання Chery звання Company with Best Overseas Image (Компанія з найкращим міжнародним іміджем).

Ми вже говорили про те, що в квітні цього року, в дні проведення Auto China 2018, холдингом був представлений інтелектуальний бренд Chery Lion.

Ця презентація стала фіналом тієї величезної роботи, яка була проведена холдингом в інноваційних галузях розробок і виробництва продукції.

Вона ж стала поворотною точкою в цілісному розвитку холдингу шляхом інтелектуальних розробок і виробництва.

У 2018 році Chery провела прес-конференцію FUN 2 X Intelligent & Link Press, представивши стратегію CHERY LION.

В рамках CHERY LIION існує п'ять бізнес-платформ (інтелектуальне водіння, інтелектуальна хмара, інтелектуальне виробництво, інтелектуальний цифровий маркетинг та інтелектуальне подорож), що охоплюють цифрову і інтелектуальну схему Chery в області досліджень і розробок, виробництва, маркетингу та обслуговування.

Intelligent Driving являє собою «безпілотне» керування автомобілем; Intelligent Clоud є інтелектуальним зв'язком; Intelligent Production - це інтелектуальне виробництво; Intelligent Digital Marketing є цифровий маркетинг, а Intelligent Travel - спільна подорож в майбутнє.

В епоху «пріоритету користувачів і досвіду» стратегія Chery Lion стане вирішальною для майбутнього розвитку бренду.

Chery є одним з автомобільних виробників в Китаї, який був біля витоків розвитку інтелектуальних транспортних засобів.

У 2010 році Chery і CAS Hefei Institute of Physical Sciences спільно створили технічну платформу «безпілотного водіння».

У січні 2018 року спеціальна модель ARRIZO5, спільна розробка Chery і Baidu, викликала величезний інтерес у фахівців, учасників і гостей Міжнародної виставки споживчої електроніки (CES) в Лас-Вегасі і ще раз підтвердила високий рівень досягнень компанії в сфері інтелектуальної продукції.

Tiggo8 і Arrizo GX, виставлені на Пекінському автосалоні в цьому році, є двома абсолютно новими моделями, розробленими Chery з використанням філософії Chery Lion.

Система Chery Cloud, встановлена на цих моделях, демонструє передову технологію інтелектуальних  комунікацій Chery, яка створює розумне життя для користувачів.

Оскільки автомобільна промисловість входить в нову еру технологічних і промислових реформ, інтелектуальність продукції стане одним з найважливіших напрямків розвитку галузі на майбутнє.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання