• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Старт нового етапу в розвитку Chery

Старт нового етапу в розвитку Chery

13 червня 2018
Старт нового етапу в розвитку Chery

Завершилася Міжнародна бізнес-конференція Chery 2018 року.

Об'єднуючи зусилля з пошуку нових напрямків спільних напрямків щодо подальшого розвитку компанії, більше 200 зарубіжних дилерів Chery зібралися в Пекіні.

Починаючи з 2001 року, коли компанія першою серед китайських автовиробників вийшла на міжнародний ринок, було зроблено дуже багато для того, щоб високою якістю продукції і послуг заслужити визнання зарубіжних споживачів.

Незважаючи на посилення конкуренції на міжнародному автомобільному ринку в останні роки, Chery протягом 15 років поспіль являється найбільшим в Китаї експортером легкових автомобілів.

Були розроблені дві серії автомобілів - Tiggo і Arrizo. Кілька моделей Chery, включаючи Tiggo4, Tiggo7 і Arrizo5, представлені в ключових сегментах світового ринку, були популярні у зарубіжних споживачів і засобів масової інформації, заслужили гарну репутацію на ринку.

У першому кварталі 2018 року Chery експортувала 29 986 автомобілів, що на 28,2 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року. В майбутньому Chery запустить за кордоном нові продукти більш високої якості.

В даний час Chery прискорює модернізацію і перетворення своєї стратегії бренду в «зростання», створення продуктів, орієнтованих на молодих споживачів, з винахідливістю і постійним підвищенням цінності бренду для розвитку більш широкої присутності на світовому ринку. Завдяки своїй ефективній стратегії локалізації Chery продовжувала поглиблювати закордонне співробітництво в спробі створити впливовий міжнародний бренд.

З метою задоволення потреб клієнтів за кордоном Chery створила свою фірму FUN & FAST, пропонуючи споживачам приємний сервіс через свої професійні, всебічні та ефективні послуги, забезпечувала всебічний захист для споживачів.

Поряд з цим, Chery бере на себе соціальну відповідальність за кордоном і докладає всіх зусиль для підтримки місцевих програм суспільного добробуту в таких областях, як культура, освіта та допомога в разі стихійних лих, що підвищило популярність і вплив бренду. Chery вдруге поспіль займала місце в рейтингу «Топ-20 підприємств Китаю з кращим зарубіжним іміджом».

Нова енергія - це майбутній напрямок автомобільної промисловості. Chery є одним з перших в Китаї володарів ліцензії на виробництво автомобілів, що працюють на нетрадиційних джерелах енергії.

Chery працює з Baidu в розробці технологій «безпілотного водіння», які сприятимуть довгостроковому розвитку Chery в області нових енергетичних транспортних засобів. Chery запустить нові енергетичні продукти за кордоном для задоволення різноманітних потреб закордонних споживачів.

У 2018 році Chery буде продовжувати розвивати зарубіжні ринки завдяки своїй інноваційної маркетингової стратегії, ефективної стратегії локалізації та концепції обслуговування клієнтів.