• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Старт глобальних попередніх продажів ARRIZO 6

Старт глобальних попередніх продажів ARRIZO 6

17 жовтня 2018
Старт глобальних попередніх продажів ARRIZO 6

На Міжнародному автосалоні в Ченду Chery оголосила про початок глобальних попередніх продажів ARRIZO 6 - абсолютно нового седана класу A +. Були запропоновані чотири моделі з двома силовими збірками.

Характеризуючи представлені моделі, заступник генерального директора Chery Automobile Marketing, зокрема, сказав: «У маркуванні моделей G - це Go-ahead, ведуча і найбільш агресивна модель в цій серії; X - модель, в якій в найбільшій мірі використаний штучний інтелект і технології нового покоління, що створюють необмежені можливості».

Наші цільові групи молоді та креативні, вони представляють майбутнє, тому в усі представлені моделі ARRIZO 6 ми заклали, практично, безмежний потенціал ».

Для покупців ARRIZO 6 гарантований максимальний приплив адреналіну і відчуття повної свободи.

Це забезпечується еталонною силовою установкою для моделей цього класу - «платиновою енергосистемою» автомобіля, що включає двигун 1,5Т і трансмісію 9CVT.

Двигун з наддувом 1,5T має максимальну потужність 147 кінських сил і максимальний крутний момент 210 н.м. У ньому використана технологія інтеграції, яка часто зустрічається в двигунах класу люкс. У порівнянні з традиційним неінтегрованим двигуном реакція 1.5T покращилася на 35%.

Модель SPORT, завдяки цій же силовій установці, розганяється від 0 до 60 або від 9 до 100 кілометрів на годину всього за 4 секунди.

Теплова ефективність двигуна становить 37,1%, що перевищує аналогічний показник двигунів преміальних європейських і американських брендів, що мають витрату палива 6,4 літра на сто кілометрів пробігу.

Абсолютно новий сімейний технічний і естетичний дизайн надає ARRIZO 6 характерні риси спортивного автомобіля.

Контур нагадує собою алмазну різку, яка додає вигляду автомобіля агресивності. Горизонтальні прямі і вертикальні криві зустрічаються один з одним самим пристрасним чином, утворюючи собою абсолютно новий X-подібний фасад. Енергозберігаючі прилади переднього освітлення, матрична передня решітка та інші елементи фасаду поєднуються ідеально.

Для корпусу характерний дизайн гнучких ліній. Молодий і динамічний малюнок дозволяє легко долати опір вітру. Конструкція кузова Fastback забезпечує, в режимі високошвидкісного руху, коефіцієнт опору 0,28.

Новий седан ARRIZO 6 має новітній декоративний дизайн, повний високотехнологічного сенсу.

При розробці дизайну оздоблення дизайнери елегантності Chery об'єднали в ньому елегантність, характерні і елітні елементи, що призвело до створення абсолютно нового стилю розробки конструкцій з типовими характерними ознаками Chery.

Внутрішній дизайн є логічним продовженням екстер'єру. Асиметрична крилоподібна центральна панель дозволяє водієві та пасажирам найбільш повно і сконцентровано отримувати максимум необхідної інформації. Скажімо, водій може моментально побачити інформацію про стан і роботу агрегатів і систем автомобіля, а також про параметри його руху, не «блукаючи» поглядом по панелі.

З місця водія добре видно три екрана - семидюймовий інтелектуальний рідкокристалічний індикатор, восьмидюймовий і дев'ятидюймовий сенсорні екрани. Консольна система, нахилена в сторону водія, забезпечує легкий доступ до них і контроль над усіма функціями управління.

Оскільки 65 відсотків внутрішнього оздоблення салону становить шкіра, дизайнери особливо ретельно підійшли до її підбору - поєднання якості, фактури і кольорів досягнуто ідеальне.

Використання системи кондиціонування Aurora String Penetrating AC дозволило добитися комфортних кліматичних умов в салоні автомобіля, максимально збалансувавши внутрішню температуру з температурою «за бортом».

ARRIZO 6 є стратегічним моделлю Chery 2018 року, тому при проектуванні і виробництва цього автомобіля були використані найостанніші результати стратегічної трансформації Chery в області продуктивності, інтелектуальних технологій та дизайну автомобілів.

Будучи останнім седаном Chery, ця абсолютно нова модель допоможе підвищити конкурентоспроможність Chery на світовому ринку.

За інформацією керівництва Chery, ARRIZO 6 спочатку, як і зазвичай, надійде в продаж в середині країни, а в четвертому кварталі цього року розпочнеться його постачання на зарубіжні ринки.