• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »П'ять зірок від C-NCAP для Changan Automobile Group

П'ять зірок від C-NCAP для Changan Automobile Group

14 листопада 2018
П'ять зірок від C-NCAP для Changan Automobile Group

Ті, хто давно цікавиться китайським автопромом, пам'ятають перші спроби автовиробників з Китаю вийти на закордонні ринки.

Автомобілі, вироблені мало кому відомою компанією Chery, які багато в чому нагадували продукцію відомих світових брендів, стали з'являтися за межами країни в 2005 році. Вони швидко набули популярності в країнах СНД через привабливий вигляд і дуже демократичні ціни.

А ось на ринках західніше від СНД їх ніхто не чекав, і зустрічали їх тут відверто вороже - чистої води плагіат, який не витримує жодної критики в плані безпеки водія і пасажирів, там нікому не був потрібний. Настільки нікому не був потрібен, що, скажімо, в Австрії продаж автомобілів китайського виробництва було заборонено на законодавчому рівні.

Та й об'єктивно, продукція китайського автопрому абсолютно не відповідала критеріям Euro NCAP - програми оцінювання безпеки автомобілів, які виробляються або продаються в Європі.

Але китайці відступати не звикли - вони звикли максимально використовувати чужий досвід для досягнення своїх цілей.

У 2006 році Китайським автомобільним технологічним і дослідницьким центром були розроблені і впроваджені в країні стандарти C-NCAP, що змусили автовиробників задуматися про те, що не тільки ціна і вигляд їхньої продукції враховуються споживачем.

Спочатку програма C-NCAP, що природно для Китаю, була скопійована з європейського зразка при цьому її стандарти, що так само природно, були набагато менш жорсткими.

У міру розвитку автомобільного виробництва в країні програма багаторазово зазнавала змін у бік посилювання вимог, і ось з початку 2018 року почав діяти її останній варіант, в якому закладені вимоги з безпеки і процедури тестування, які мало в чому поступаються стандартам Euro NCAP.

Новий стандарт оцінювання версії 2018 року є більш суворим. Він не тільки змінює бічній ударний бар'єр, підвищує швидкість випробування на зіткнення, але також збільшує вимоги до додаткових точок установки повітряних подушок, випробування і оцінку системи AEB, перевірку та оцінку захисту пішоходів.

Вперше він знаходиться на одному рівні з європейськими та американськими міжнародними стандартами випробувань на краш-тест і навіть перевершує їх за деякими показниками. Тобто, світовий автомобільний ринок переконався, що C-NCAP - не просто чергова китайська забава, і став з повагою і довірою ставитися до результатів тестування за цією програмою.

Китайський автомобільний технологічний і дослідницький центр завершив оцінювання результатів тестування першої партії автомобілів, які зазнали перевірки на безпеку за стандартами C-NCAP 2018 року.

З радістю повідомляємо Вам про те, що першим і поки єдиним автомобілем, який отримав за результатами тестування п'ять зірок, став RAETON CC, розроблений і вироблений нашим китайським партнером Changan Automobile Group.

Ще на початку процесу досліджень і розробок RAETON CC перед його розробниками і виробничим персоналом було поставлене завдання створити автомобіль, який буде суворо відповідати міжнародним стандартам безпеки.

В ході НДДКР і виробництва дослідних зразків жорстко контролювалися розробка структури кузова, вибір матеріалів, поліпшення захищеності пасажирської зони.

RAETON CC комплектується сидіннями, каркас яких виготовлений із застосуванням передових технологій, відповідає вимогам GB, ECE, FMVSS і надійно захищає людський хребет і після зіткнення.

На машині встановлені система раннього попередження AEB і адаптивна круїз-система ACC, які попереджають водія або включають активне гальмування в залежності від ступеня небезпеки спереду. Крім того, RAETON CC також оснащений активною гальмівною системою PAB, яка в значній мірі оберігає автомобіль від удару ззаду.

При проведенні досліджень і розробок своєї продукції Changan завжди орієнтується на споживача і його запити. І раніше вся продукція компанії, включаючи EADO, CS75, CS95, CS55, представлялася на тестування за стандартами C-NCAP і отримувала високі оцінки.

Таким чином, потенційні покупці отримували не словесні запевнення в безпеці пропонованих їм автомобілів, а офіційну оцінку ступеня їхньої безпеки.

Висока оцінка, отримана RAETON CC, безсумнівно, підвищить ступінь довіри споживачів до бренду.