• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Піврічний звіт Chery Holding

Піврічний звіт Chery Holding

11 серпня 2018
Піврічний звіт Chery Holding

Chery Holding опублікував звіт про продажі за першу половину 2018 року. У червні щомісячні продажі виросли на 15 відсотків.

У першому півріччі загальний обсяг його продажів склав 343 000 одиниць, (зростання до минулого року - 8,8 відсотка), експортовано 67 459 одиниць (24,2 відсотка зростання) продано 33 363 електромобіля (зростання на 258,7 відсотка).

Зростання Chery прискорювалося в ситуації, коли багато китайських автовиробників значно знизили свої показники, не витримуючи конкуренції, що загострюється.

Збільшення обсягів продажів характерне для більшості моделей Chery.

Темпи зростання в річному обчисленні такі:
• загальне зростання - 4,5 відсотка;
• за моделями Qoros і Jaguar Land Rover - 17,8 відсотка;
• по комерційним автомобілям - 19,7 відсотка;
• по важким вантажним автомобілям -24,3 відсотка
• по автобусах - 43 відсотки;
• по спеціальним автомобілям - 245,3 відсотка.

Програма розвитку Chery, яка розроблялася протягом кількох років, привела до того, що зараз компанія виробляє високоякісну продукцію з поліпшеним дизайном, потрібну споживачам і яка відповідає їхнім запитам.

Вся система організації науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт призвели до того, що на розробку нових моделей автомобілів зараз витрачається 20 місяців замість 42, як це було раніше, а з наступного року цей термін скоротиться до 13 місяців.

Постійно підвищувався інноваційний рівень Chery: до початку впровадження згаданої вище програми компанія отримала і застосовувала 16 262 патентів, а після - кількість отриманих нових патентів склала 10 464.

Постійно домагаючись прориву в традиційних основних технологіях, Chery взяла на себе ініціативу по розгортанню операцій і розвитку переваг в області інтелектуального зв'язку та використання нетрадиційних джерел енергії.

В ході Auto China 2018 був представлений інтелектуальний бренд «Chery Lion». Наразі завершена розробка першого і другого поколінь (L1 і L2) продуктів забезпечення «безпілотного» керування автомобілями; рівня L3 компанія досягне в 2020 році, а L4 - до 2026 року.

Будучи протягом 15 років поспіль найбільшим в Китаї експортером легкових автомобілів (сумарний обсяг експорту за всі роки існування - близько 1,4 мільйона одиниць), Chery досягла подальшого зростання і в цьому році.

Постійно прискорюючи зростання обсягів експорту легкових автомобілів, Chery Holding поступово відкриває і нові закордонні ринки для своїх комерційних автомобілів.

Холдингова група Chery, крім різного спрямування автомобільних бізнес-секторів успішно працює в фінансовому, судноплавному і торговому секторах.

У 2017 році холдинг вступив в «100-мільярдний» клуб, досягнувши загального обсягу продажів в 102,1 мільярда юанів.

У майбутньому він продовжить розширювати свою діяльність до бізнесу з високою доданою вартістю, включаючи автомобільний ринок післяпродажного обслуговування, автомобільний фінансовий лізинг і страхування, циклічну економіку, мобільність, військове автомобільне устаткування і двигуни для БПЛА.