• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Чергова перемога якості Chery - TIGGO7 завойовує Азербайджан

Чергова перемога якості Chery - TIGGO7 завойовує Азербайджан

21 березня 2018
Чергова перемога якості Chery - TIGGO7 завойовує Азербайджан

Закінчився транскордонний тур з самообслуговування, організований клубом Chery в Ірані. Кортеж, що складається з 10 TIGGO7, пройшов від Тегерана на північ до Баку, столиці Азербайджану, через Тебріз. Довжина маршруту становила більше 3000 кілометрів; маршрут включав всі види дорожніх умов, такі як сніговий покрив, гірська дорога і т. д.

Пробіг закінчився черговою удачею для Chery - в дорозі не трапилося жодної зупинки автомобілів через технічні несправності. В ході пробігу ще раз булиі наглядно продемонстровані високі якості TIGGO7. Силовий агрегат 1,5T + 6DCT, відмінна коробка передач і налаштування двигуна, дорожній просвіт в 210 міліметрів, глибина подоланого броду до 0,6 метра гарантують дуже високу прохідність автомобіля практично на будь-якій дорозі.

У TIGGO7 використовується друге покоління системи рульового управління з електроприводом, що забезпечує легкість і точність управління. У TIGGO7 також приділено велику увагу амортизації - використовується чотириколісна незалежна підвіска Mcpherson спереду і чотирьохстулкова в задній частині. Коробчасті підрамники встановлені як спереду, так і ззаду. Двоканальна амортизуюча конструкція забезпечує плавність ходу і стійкість.

Ні у кого не викликає сумніву важливість питання забезпечення безпеки водія і пасажирів. Тому TIGGO7 розроблявся відповідно до п'ятизіркового стандарту безпеки C-NCAP.

У корпус автомобіля вбудовані каркас і рама стринга 6D, пасивна система безпеки включає 6 подушок безпеки. Ця модель комплектується ESP (Electronic Stability Program), камерою кругового огляду ° з повним панорамним зображенням. Його гальмівний шлях при швидкості 100 кілометрів на годину становить 39,7 метра.

Спеціальна система допоможе недосвідченому водію подолати страх перед зворушенням з місця на підйомі.

Чудовий продукт з гарним зовнішнім виглядом виглядає як стриманим, так і м'яким.

Ефективний шумозахист TIGGO7, високоякісні перфоровані шкіряні сидіння, двозонна система кондиціонування повітря з функцією обігріву передніх рядів, панорамний люк в даху роблять подорож в автомобілі приємною і комфортною.

У Баку учасники пробігу були зустрінуті з величезною привітністю і теплотою. Детальне вивчення і тестдрайв китайських позашляховиків відразу ж забезпечили їм численну армію шанувальників серед азербайджанських споживачів.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання