• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Нові моделі Geely для китайського ринку

Нові моделі Geely для китайського ринку

07 липня 2018
Нові моделі Geely для китайського ринку

Наш китайський партнер планує вивести на внутрішній ринок країни третю за рахунком модель бренду Lynk & Co - Lynk & Co 03, перші зображення якої недавно з'явилися у відкритому доступі.

За інформацією виробника, офіційне представлення новинки відбудеться на автосалоні в Ченду в вересні, а старт продажів намічений на початок четвертого кварталу.

Ця модель, як і дві попередні, а також
Volvo XC40) створена на платформі Geely-Volvo CMA. Вона буде вироблятися  в двох версіях - бензиновій, з 1,5-літровим турбокомпресором потужністю 154 кінських сили, і PHEV - з 1,5-літровою турбо-PHEV силовою установкою потужністю 178 кінських сил.

Габаритні розміри автомобіля складають 4639/1840/1460, а колісна база - 2 730 міліметрів.

PHEV-версія буде відрізнятися від бензинової більш спортивним екстер'єром, з великими трубами і не дуже красивим дифузор-бампером.

Спочатку 03 буде продаватися тільки в Китаї. Виробництво в Бельгії для європейського ринку почнеться в 2021 році.

У червні надійшла на китайський ринок перша партія Geely Emgrand GSe Electric Crossover, що є повним електричним варіантом кросовера Emgrand GS.

GSe приводиться в рух одним електродвигуном потужністю 163 кінських сили, що живиться від акумуляторної батареї на 52 кВтг. Запас ходу на одній зарядці (NEDC) становить 353 кілометри.

Зарядка на швидкодіючому зарядному пристрої потужністю 60 кВт займає півгодини (від 30% до 80%), повна зарядка при напрузі 220 вольт становить 9 годин. До швидкості 100 кілометрів на годину автомобіль розганяється за 9,9 секунди.

Носова частина Emgrand GSe оновлена закритою решіткою і видозміненим бампером, але в іншому немає ніяких зовнішніх відмінностей від автомобіля з бензиновим двигуном.

Інтер'єр скільки-небудь істотних змін не зазнав. Єдина відмінність полягає в тому, що важіль перемикання передач замінений модною ручкою перемикання передач.

Інше нове обладнання включає очищувач повітря, бездротову зарядку і оновлену систему голосового управління з прикметною назвою Ni Hao.

Кожному покупцеві GSe Geely підносить щедрий подарунок - 5 років безкоштовного 4G інтернету.

Emgrand GSe є другим повним електромобілем в лінійці Geely China після Emgrand EV450.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання