• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Haval - офіційний автомобіль саміту БРІКС

Haval - офіційний автомобіль саміту БРІКС

29 серпня 2018
Haval - офіційний автомобіль саміту БРІКС

Ще один давній діловий партнер нашої компанії, один із найбільших китайських автовиробників Great Wall Motors, продовжує розширювати сферу своєї присутності на міжнародній арені.

Наприкінці минулого місяця, з 25 липня по 27 липня, в Йоганнесбурзі, Південна Африка, проходив десятий саміт БРІКС.

Темою саміту була «БРІКС в Африці: співпраця в області інклюзивного зростання і спільного процвітання в ході 4-ї промислової революції». Він проводився в форматі співпраці «БРІКС +».

Крім членів цієї міжнародної організації - Китаю, Росії, Бразилії, Індії та Південної Африки, в ньому взяли участь державні лідери дев'яти африканських країн, таких як Руанда, Ангола, Намібія, а також глави урядів ряду інших країн.

Як і при проведенні інших заходів подібного рівня, безпеці його учасників приділялася особлива увага.

При виборі офіційного автомобіля саміту його оргкомітет і Департамент міжнародних відносин і співробітництва (DIRCO) Південної Африки прийшли до висновку про те, що саме Haval найбільшою мірою відповідає критеріям безпеки.

У зв'язку з цим була організована церемонія передачі оргкомітету позашляховиків Haval H9 і Haval H6 Coupe, яка широко висвітлювалася в засобах масової інформації.

Чжао Лічао, генеральний директор Haval Motors SA (Pty) Ltd. (дочірньої компанії Haval), передаючи автомобілі зазначив, що його компанія буде також виконувати повний комплекс сервісних послуг, пов'язаних з використанням автомобілів, і висловив надію, що це буде сприяти успіху саміту.

Професор Аніл Суклал, заступник Генерального директора DIRCO по Азіатсько-Тихоокеанському регіону і Близького Сходу, сказав в своєму виступі: «Від імені оргкомітету ювілейного десятого саміту БРІКС і уряду Південної Африки в якості приймаючої країни саміту я хотів би висловити щиру подяку автовиробникові Haval Motors SA ( Pty) Ltd. ».

Далі він продовжив: «Як відомо, саме на запрошення уряду Китаю Південна Африка стала членом держави на саміті БРІКС в 2010 році. Для уряду Південної Африки велика честь прийняти у себе зустріч на вищому рівні з нагоди 10-річчя. Протягом цього періоду президент Сі здійснить офіційний візит до Південної Африки, що є символом глибокої дружби між двома країнами. Для нас велика честь мати такий всесвітньо відомий бренд Haval в якості спонсора зустрічі на вищому рівні. Ми бажаємо, щоб співпраця продовжувалася ».

Бренд Haval є інвестором і учасником економіки Південної Африки. У вересні 2017 року Haval H6 Coupe вийшов на ринок Південної Африки, успішно пройшов випробування ринком і забезпечив зростання продажів.

У конструкції кузова автомобіля серії Haval використовується сучасна технологія 3DP, що забезпечує всебічний захист пасажирів, пішоходів і транспортних засобів. Крім того, на міцну сталь припадає понад 65% матеріалів кузова.

Haval H9 пройшов випробування в дорожніх умовах в Китаї і завершив місцевий тест на адаптацію в Південній Африці. Таким чином, він повністю відповідає вимогам до офіційного транспортного засобу саміту БРІКС в Південній Африці.

Те, що Haval H9 став офіційним транспортним засобом Саміту, ще раз доводить, що репутація безпеки Haval завоювала довіру і підтримку з боку ринку і урядових установ Південної Африки.

Як перший елітний позашляховик Haval, H9 має корпус на рамі. Його солідний, простий і потужний зовнішній вигляд викликає у тих, хто його використовує, довіру і впевненість.

Оснащені системою управління спусками (HDC) і електронною стабілізацією (ESP), автомобілі Haval можуть підтримувати стабільність в дорожніх умовах.

Слід також зазначити, що в цьому році відзначається 20-річчя встановлення дипломатичних відносин між Китаєм і Південною Африкою.