• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Корпорація Great Wall Motors серед десяти кращих автовиробників

Корпорація Great Wall Motors серед десяти кращих автовиробників

01 жовтня 2017
Корпорація Great Wall Motors серед десяти кращих автовиробників

Цього року підготовка та відкриття міжнародного автомобільного салону у Франкфурті проходили в умовах, коли було поставлено під сумнів майбутнє автомобілів з дизельними двигунами та коли дев’ять постійних учасників цього статусного шоу заздалегідь поставили організаторів до відома про те, що їхньої продукції на виставці не буде.


Проте, дійство вдалося та виявилося не менш захоплюючим, ніж колись. Його характерною рисою стало те, що практично всі провідні автобудівні компанії, які брали участь в салоні, представили тут концепти або готові зразки автокарів, що ніби стало підтвердженням їхнього визнання майбутнього автобудівної галузі за машинами з електричним проводом.
Але попри це, гостям салону було продемонстровано також немало зразків автомобілів з двигунами внутрішнього згорання, які вже серійно виробляються, або тільки готуються до запуску у виробництво.

Була визначена двадцятка кращих автомобілів, до числа яких увійшли моделі десяти автомобільних компаній.


Нам особливо приємно говорити про те, щодо десятки кращих потрапив і наш партнер – китайський концерн Great Wall Motors з кросовером WEY VV5, про старт продажів якого на внутрішньому ринку Китаю ми нещодавно повідомляли.


Багато із експертів одностайні у оцінці про те, що цей автомобіль, по зовнішньому вигляду і по внутрішньому наповненню, відповідає заявленому для нього автовиробниками рівню преміум класу. За образним висловом одного із оглядачів «бренд WEY має викликати тремтіння у шинах кращих автовиробників світу».


Однак, беззаперечним лідером у рейтингу новинок автосалону став AMG Project One Hypercar Concept, здатний розігнатися до швидкості двісті кілометрів на годину лише за шість секунд. Він є прообразом моделі, яку планується виробляти у дуже обмеженій кількості.


Mercedes-Benz заявив про те, що до початку 2022 року ним будуть запущені у виробництво не менш, ніж десять моделей автомобілів на повному електричному приводі. Їхнім передвісником став Mercedes EQA, який, за заявами виробника, зможе подолати відстань у чотириста кілометрів без додаткового заряджання акумуляторної батареї.


У популярності не поступався Мерседесу японський продукт - Urban EV від Honda. Цей малогабаритний концепт буквально зачарував усіх, до того ж його поява стала найбільшою несподіванкою салону. На відміну від інших новинок, до незручного розрекламованих задовго до відкриття, про цю сучасну копію автомобіля восьмидесятих років минулого століття не було відомо нічого.


Представник Honda заявив про те, що ця модель на довготривале майбутнє визначає для них напрямок розвитку виробництва електрокарів. За його твердженням серійні зразки за дизайном не будуть сильно відрізнятися від представленого концепту.


До десятки кращих виробників увійшли також Audi з трьома новинками (Elaine, Aicon, RS4 Avant), а також BMW з концептами Vision Dynamics та X7.
До переліку кращих автомобілів салону потрапили гоночний автомобіль Jaguar I-Pace, Mini John Cooper Works GP Concept, Porsche Cayenne Turbo, Porsche 911 GT3 Touring, Renault Symbioz, Renault Megane RS, Renault Duster, Volkswagen T-Roc,  Suzuki Swift Sport та Hyundai i30 N.