• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Компанія Volvo Cars. Прихильність курсу на забезпечення екологічно чистого виробництва

Компанія Volvo Cars. Прихильність курсу на забезпечення екологічно чистого виробництва

27 жовтня 2018
Компанія Volvo Cars. Прихильність курсу на забезпечення екологічно чистого виробництва

Компанія Volvo Cars, якою володіє наш китайський партнер Gееly, зробила ще один крок на шляху до максимального скорочення до 2025 року негативного впливу її виробництва на навколишнє середовище.

Цим кроком стало недавнє введення в експлуатацію на автомобільному заводі в Генті, Бельгія, енергетичної установки, що складається з 15 000 сонячних панелей, і призначеної для енергозабезпечення виробничих процесів.

На початку цього року Volvo Cars оголосила про те, що її завод з виробництва двигунів Skövde, розташований в Швеції, повністю переведений на режим роботи, не пов'язаний зі шкідливими викидами в атмосферу.

Цей завод став першим екологічно нешкідливим об'єктом у світовій виробничої мережі.

«Установка і введення в експлуатацію сонячних панелей на заводі в Генті нарощує наші зусилля по мінімізації негативного впливу нашого виробництва на навколишнє середовище, - сказав Хав'єр Варела, глава відділу виробництва та логістики Volvo Cars. - У виробничих процесах ми постійно фокусуємося на підвищенні енергоефективності, а також на максимальному скороченні вуглецевих викидів в атмосферу з максимально можливим використанням відновлюваних джерел енергії та матеріалів ».

На заводі в Генті також близько 11 відсотків споживаної потужності забезпечується енергією вітру; в 2016 році тут була введена в експлуатацію система опалення, яка зменшує викиди вуглекислого газу на 40 відсотків, або на 15 000 тон CO2 щороку.

З 2008 року електропостачання всіх європейських заводів компанії відбувається з поновлюваних джерел.

Volvo Cars також працює над тим, щоб більш ефективно використовувати у своїй продукції стійкі матеріали. Планується, щоб до 2025 року, щонайменше, 25 відсотків пластмас, які використовуються в кожному новому автомобілі Volvo, були виготовлені з перероблених матеріалів.

Компанія також має намір використовувати в своїй діяльності менше пластику: вже до кінця 2019 року буде заборонено використання одноразових виробів із пластику у всіх офісах, їдальнях і при проведенні будь-яких заходів в її підрозділах по всьому світу.

При цьому щорічно більше 20 мільйонів одноразових пластикових чашок, склянок, харчових контейнерів і столових приладів замінюються більш стійкими альтернативними виробами, виготовленими, в тому числі, з біологічно знищуваних матеріалів - з паперу, целюлози і деревини.

У 2017 році Volvo Cars заявила про те, що після 2019 року все нові моделі автомобілів марки Volvo будуть вироблятися тільки в електропривідних версіях, чим підтвердила свою прихильність до покращення екологічної безпеки планети.

Навесні цього року була опублікована заява Volvo Cars про те, що до 2025 року 50 відсотків усіх глобальних продажів її автомобілів становитимуть електромобілі.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання