• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Китайсько-шведський седан VOLVO S60 T5 2018 року

Китайсько-шведський седан VOLVO S60 T5 2018 року

24 лютого 2018
Китайсько-шведський седан VOLVO S60 T5 2018 року

S60 T5 Inscription - це розкішний компактний седан. більші, ніж у конкурентів (Audi A4, Infiniti Q50, Mercedes C-Class), розміри його багажника досягнуті завдяки подовженій колісній базі.

Китайська S60 T5 Inscription, створена за участі Geely, з'явилася на ринку США в липні 2015 року. Ціна автомобіля в базовій комплектації складала 39 945 доларів США, в повній комплектації - 39,945 доларів. S60 T5 комплектується 2-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 240 кінських сил, в базовій комплектації, а в топовому варіанті Polestar - 362 кінських сили.

Модель 2018 року зазнала змін, що торкнулися лише і внутрішнього оздоблення. Модель прийдеться до смаку любителям просторого салону і кнопкового управління. Оновленням є также18-дюймові колеса.

Нова S60 T5 Inscription справила на американських фахівців, які брали участь в її тест-драйві на звивистому шосе № 1 на північ від Сан-Франциско, враження гарного компактного седана. Він добре контролювався, мав хороше зчеплення, зручне розміщення і мінімальне розгойдування кузова. Відмінні передні ковшоподібні сидіння Volvo, зручні для водія і пасажира, надійно їх утримують. Простір дя ніг збільшено за рахунок подовженої колісної бази.

Інтер'єр, з гарними вставками з волоського горіха і високоякісними матеріалами - приємне місце, щоб провести час. Радує те, що S60s (поки) не маює занадто складного сенсорного екрану, подібного XC90, де інтерфейс iPad-розміру включає кілька екранів, які ви натискаєте і затискаєте, щоб контролювати майже все. Він реагує повільно і непослідовно. Кнопкове управління S60 більш просте і надійне, хоча моделі цього покоління вже вісім років, тому можна припустити, що дні такого управління полічені.

Оскільки мова йде про Volvo, то не можна не згадати обладнання для забезпечення безпеки, включаючи опційне виявлення сліпої плями (BLIS), попередження про перехресний рух і виявлення пішоходів/велосипедистів.

Вражає перелік пропонованих опцій: платиновий пакет Trim - звукова система Harman Kardon premium, активні подвійні ксенонові фари з шайбами, зручний пакет, безключевий запуск двигуна, вбудований відкривач гаражних воріт Homelink, висувні зовнішні дзеркала з електроприводом, пакет технологій, адаптивний круїз-контроль з підтримкою черги, попередження про зіткнення з повним автоматичним гальмуванням, виявлення пішоходів / велосипедистів з автоматичним гальмом, дистанційне оповіщення, управління оповіщенням водія, допомога в утриманні смуги руху, інформація про дорожні знаки, активний промінь (4 200 долл. США), клімат-пакет - підігрів передніх сидінь, підігрів омивачів вітрового скла, підігрів задніх сидінь, рульове колесо з підігрівом (1,300 дол. США), інформаційна система сліпих плям , сигналізація про перехресне русі, передній і задній парктроніки, допомога по зміні смуги руху (925 доларів США), 19-дюймові колеса (750 доларів США).