• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Great Wall Voleex C30: сім років на ринку

Great Wall Voleex C30: сім років на ринку

07 вересня 2017
Great Wall Voleex C30: сім років на ринку

У 2010 році китайський автомобільний концерн Great Wall, давнішній партнер нашої компанії, розпочав серійне виробництво та продаж на внутрішньому ринку моделі Great Wall Voleex C30 – першого компактного седана у лінійці своїх легкових автомобілів. Світова прем’єра С30 відбулася у 2011 році, в рамках проведення міжнародного автомобільного салону у Гуанчжоу.
Протягом першого ж року продажів (тільки на внутрішньому ринку) автомобіль став вельми популярним у Китаї та був визнаний у країні кращим компактним седаном 2010 року. І до цього часу більшість китайських таксистів віддають перевагу саме йому.
Окремо слід зазначити той факт, що автомобіль одержав найвищу оцінку безпеки у п’ять зірок при проведенні випробувань за системою С-NCAP. Особливістю проведення таких краш-тестів є те, що їхні організатори ніколи не приймають для випробувань зразки, надані виробниками. Для цього вони на свій розсуд купують автомобіль в обраному ним автосалоні – таким чином гарантується максимальна об’єктивність оцінки безпеки серійного автомобіля.
З початку виробництва були оприлюднені гарантійні зобов’язання виробника – сім років експлуатації або 100 000 кілометрів пробігу. Семирічна історія серійного виробництва, продажів та експлуатації моделі на практиці довели обґрунтованість такої гарантії.
Що ж стало передумовою успіху на ринку цього бюджетного компактного седана з півтора літровим двигуном? Вбачається, що не останню роль відіграло розуміння розробниками того, що і для кого вони створювали.
Автомобіль повністю відповідає рівню свого класу, не пропонує своєму власникові жодних затратних надмірностей і, у той же час, дещо випереджуючи своїх конкурентів.
Про безпеку, що протягом тривалого часу була нездоланним недоліком китайських автомобілів, ми вже говорили. Варто сказати також про якість і надійність зборки С30, цілком європейську зовнішність, продуманий внутрішній дизайн та досить високі експлуатаційні характеристики.
При тому, що автомобіль є компактним седаном, його просторий салон забезпечує комфортне розміщення п’яти людей зовсім не китайської комплекції, а багажник об’ємом 510 літрів дозволяє без проблем перевозити поклажу цих п’яти людей.
Двигун потужністю 97 кінських сил споживає 6,9 літрів пального на 100 кілометрів пробігу у змішаному циклі.
Для нас дуже важливим є той факт, що С30 розроблявся з урахуванням вимог ринку країн СНД.
У підсумку наші співвітчизники мають можливість придбати за 260 тисяч гривень надійний бюджетний седан компактного класу, який повністю відповідає усім вимогам до нього і здатен успішно виконати усі покладені на нього завдання.