• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Geely Emgrand S7 на шпигунських знімках з'явилася з оновленим передом

Geely Emgrand S7 на шпигунських знімках з'явилася з оновленим передом

20 січня 2016
Geely Emgrand S7 на шпигунських знімках з'явилася з оновленим передом

Нові шпигунські знімки чотирьохдверного автомобіля Geely Emgrand S7 показали зовсім незнайомий кросовер з дивно елегантним передком. У зовнішності машини з'явилися абсолютно нові стійки, ефектні фари, масивна решітка радіатора, високий хромований бампер, надсучасна протитуманна оптика.

Не виключено, що внесеними згідно із нововведеннями, китайська автомобільна компанія Geely представила люксовий лінію експортного варіанту автомобіля.

Що ми знаємо про виробництві Emgrand S7?

Emgrand S7, раніше був відомий під ім'ям Емгранд Крос, і збирався на тій же платформі, що і компактний седан Емгранд. Продаж версії С7 обіцяли стартувати в Китаї протягом першого кварталу 2016 року.

На старті продажів автомобіль планувалося комплектувати одним з двох чотирициліндрових бензинових двигунів. Базовим для новинки повинен стати турбований мотор об'ємом 1,3 літра потужністю 133 кінських сили. Другим силовим агрегатом повинен виступати - атмосферний двигун об'ємом 1,5 літра потужністю 150 кінських сил. Силові агрегати будуть працювати в парі з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

Очікується що Geely Emgrand S7 надійде в продаж в базовій комплектації за ціною 75 тис. юанів. Люксова версія буде пропонуватися покупцям за ціною 95 тис. юанів.

Дещо пізніше автовиробник обіцяв запустити у виробництво гібридну версію хетчбека, що базується на двох силових агрегатах: бензиновому двигуні об'ємом 1,8 л потужністю 88 кінських сил і електродвигуні потужністю 54 кінські сили.

Автомобіль на електричному двигуні буде здатний проїжджати до 50 км без підзарядки, в змішаному режимі - до 650 км.

Що ще демонструють шпигунські знімки?

Новий Geely Emgrand S7 має абсолютно нові задні ліхтарі. Внутрішнє оздоблення кросовера приковує пильну увагу публіки. Воно рясніє плавними лініями, має великий сенсорний екран, розташований на центральній консолі, дерев'яне оздоблення, аналогові циферблати з підсвічуванням дисплеєм, плоске дно на рульовому колесі, колоритний блискучий важіль перемикання передач, електронне стоянкове гальмо.

В цілому дизайн автомобіля став більш спортивним і агресивним. Кузов став рясніти гострими лініями, ефектними виштамповками, елегантними елементами.

Автомобіль в порівнянні з попередником має просторий багажник, збільшену колісну базу, широкі просторі сидіння ідеально підходять навіть для високих водіїв.

Заднім пасажирам Geely Emgrand S7 дарує так само оновлені сидіння з багатою комплектацією і поліпшеним дизайном.