• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Chery и Great Wall - технологічний прорив у Європу

Chery и Great Wall - технологічний прорив у Європу

17 вересня 2017
Chery и Great Wall - технологічний прорив у Європу

У вівторок, 12 вересня, у Франкфурті відкрився міжнародний автомобільний салон ІАА – 2017. Участь у цьому престижному шоу може дозволити собі далеко не кожен виробник автомобілів. За думкою оглядачів, саме із економічних міркувань у цьому році ми не побачимо тут «Вольво», «Джип», «Митсубиси», «Фиат», «Пежо», «Ниссан» та «Шевроле».
Наразі нам тим більш приємно повідомити, що на стендах автосалону представлені два китайських партнери нашої компанії: Chery, чию участь у автосалоні ми анонсували минулого тижня, та Great Wall.


Ми писали, посилаючись на попередню інформацію, про те, що Chery Automobile Co планує показати у Франкфурті принципово новий кросовер, розроблений спеціально для «підкорення Європи протягом кількох ближчих років»; наразі інформація про новинку набула офіційного характеру. Один із керівників компанії під час представлення моделі EXEED TX висловив упевненість у тому, що автомобіль повністю задовольнить запити молодих прогресивних покупців, на кого він розрахований у першу чергу, своїм дизайном, якістю виготовлення, технологічністю, динамічними показниками та рівнем безпеки.


Далі було заявлено, що стратегія розвитку корпорації спрямована на створення у споживачів строго позитивного першого враження від її продукції, у зв’язку із чим розробка та виробництво нових моделей здійснюється із таким розрахунком, щоб не тільки задовольнити очікування потенційних покупців, але і перевершити їх.


Офіційно було підтверджено, що першою на ринок надійде повнопривідна версія PHEV (гібрид з підзарядкою), оснащена півторалітровим бензиновим турбодвигуном потужністю сто п’ятдесят кінських сил, електромотором потужністю сто шістнадцять кінських сил та семи ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач.

Експлуатаційні характеристики, про які ми повідомляли раніше, не змінилися. Слід тільки додати, що на самому лише електричному двигуні автомобіль зможе подолати відстань у сімдесят кілометрів, рухаючись із швидкістю сто двадцять кілометрів на годину.

Прем’єра, як і очікувалося, виявилася дуже успішною. На підтвердження серйозності намірів стосовно просування продукції компанії на ринки європейських країн представник Chery Automobile Co анонсував створення у Європі двох спеціалізованих центрів компанії, які будуть займатися дизайном та технічними розробками моделей тільки для європейського ринку.


Вражаючим виявився дебют на IAA – 2017 і для Great Wall Motors. Спеціально для Франкфуртського міжнародного автомобільного салону компанією був підготовлений концепт повністю електричного спортивного кросовера WEY XEV, який з початком серійного виробництва буде покликаний стати першим зразком бренда WEY, розробленим спеціально для європейського ринку.


Жодних подробиць стосовно новинки оприлюднено не було. Можна говорити тільки про те, що салон вміщатиме чотирьох людей та матиме двоє незвично широких дверей без стійок посередині.


Успішний дебют Chery Automobile Co и Great Wall Motors на цьому статусному автомобільному шоу та їхні амбітні плани, поза будь-якими сумнівами, підштовхнуть традиційних топ-виробників автомобілів у їхніх намаганнях не втратити провідні позиції у якісних показниках на додаток до показників кількісних, які вони вже втратили.