• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »BYD e6 - це погляд в майбутнє

BYD e6 - це погляд в майбутнє

04 серпня 2018
BYD e6 - це погляд в майбутнє

Наш партнер BYD посідає, за обсягом виробництва, шосте місце серед китайських автовиробників.

І якщо основні зусилля китайського автопрому направляються на насичення внутрішнього ринку, то продукція BYD орієнтована, переважно, на зарубіжні ринки.

Раніше ми періодично повідомляли про постачання компанією до США, Великобританії і ряду інших країн електричних автобусів, вантажівок і спеціальних електропривідних автомобілів.

Ось і перша партія з 50 одиниць однієї з останніх новинок, електропривідного універсального хетчбека e6, була недавно поставлена в Великобританію.

Поставка була призначена для професійного споживача. Виробник здійснює допитливий моніторинг роботи своїх виробів з тим, щоб за допомогою таких консультантів, як Ricardo і MIRA, довести автомобіль до рівня вимог європейського ринку.

Автомобіль являє собою акуратний п'ятидверний хетчбек, оснащений одним електричним двигуном потужністю 119 кінських сил.

Були випущені і більш потужні моделі, але BYD орієнтується цю версію з одним двигуном, яка може легко і комфортно рухатися зі швидкістю 110 - 120 кілометрів на годину, маючи запас ходу на одному повному заряді батареї в 250 кілометрів.

E6 трохи менший, ніж Land Rover Freelander, з таким же піднятим водійським сидінням і подібним рівнем розкоші в салоні, за винятком того, що його кольори, матеріали та поверхні навряд чи підходять для приватних покупців в Європі.

Прискорення автомобіля неквапливе, але маневреність хороша. Тиша, що супроводжує рух, оголює деякі скрипи і інші шуми, які видаються машиною, що теж навряд чи може привабити приватних покупців.

Для того, щоб відповідати вимогам британських споживачів, також буде потрібно доопрацювання рульового управління з підсилювачем і доведення підвіски, яка дещо жорсткувата.

Але найбільший недолік - незрозуміло страшна ціна в 47 000 фунтів стерлінгів (62 000 доларів США).

Мабуть, тому BYD поки замовчує про те, коли розпочнуться продажі е6 приватним покупцям - досвід британського ринку підказує, що його вартість повинна починатися десь з 28 000 фунтів стерлінгів (близько 37 000 доларів).

Вважається, що автомобіль з такими характеристиками доцільно використовувати в якості таксі або для перевезення пасажирів в аеропортах. Тому перша партія і була спрямована британської компанії зеленого таксі Green Tomato.

Автомобіль буде також поставлятися до Швейцарії, Франції і Німеччини. Планується, що до кінця року в Європі працюватимуть 2 500 е6s.