• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Auto China 2018 - світові прем'єри

Auto China 2018 - світові прем'єри

09 травня 2018
Auto China 2018 - світові прем'єри

В ході проведення Пекінського міжнародного автосалону Auto China 2018 багато автовиробників, які брали участь в цьому автошоу, провели світові прем'єри своїх нових моделей - підготовлених до виробництва, запущених у виробництво, а також концептуальних.

У цій та в наступній публікаціях ми перерахуємо ці моделі з найкоротшими їх описами. Отже, на суд публіки в Пекіні були представлені:

Acura CDX Hybrid - бензино-електрична версія сегмента C/Compact SUV, буде вироблятися на заводі ZengCheng в Гуанчжоу.

Audi Q5 L - перший позашляховик з довгою колісною базою від бренду. FAW Volkswagen тільки що почав його виробництво в Чанчуні. У продаж надійде в червні.

Китайська компанія Beijing Auto представила лінійку своїх новинок:
- BJ40L - високоякісна версія існуючого зовнішнього вигляду Wrangler;
- BJ80 6x6 прототип - гігантська версія існуючого позашляховика з трьома осями, має 2,3-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун Saab з турбонаддувом;
- концепт EX3 - дослідний зразок кроссовера нового дизайну, який незабаром може перейти в виробництво;
- Huansu S7L - концепт SUV, оснащений 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом, виробництво якого почнеться до кінця 2018 роки;
- Senova D70 - друге покоління седана D-сегмента, в якому більше не використовуються конструкція Saab 9-5, а також колишні 2,0-і 2,3-літрові двигуни Saab;
- Weiwang 407EV - прототип невеликого електричного MPV/мікроавтобуса;
- BJEV EU5 - електричний седан завдовжки 4 650 мм - ще одна модель бренду BJEV, яка вже продає крихітний електричний хетчбек Arcfox;
- BJEV EX - прототип електричного кроссовера з заявленим пробігом без підзарядки батарей в 400 км.

BMW Concept iX3: прототип електричної версії X3, який повинен вийти в 2020 році, вважається, що його потужність «перевищує 200 кВт / 270 к.с.».

BMW X3: публічна прем'єра модифікованої моделі місцевого виробництва Brilliance BMW, яка буде вироблятися на заводі в Шеньяні.

Концепт Buick Enspire - після попереднього перегляду ЗМІ 17 квітня Auto China стала справжньою публічної світовою прем'єрою цього автомобіля потужністю 410 кВт.

Buick Velite 6 - варіанти PHEV і EV будуть вироблятися SAIC GM, автомобілі будуть грунтуватися на концепті Velite 2016 року.

Концепт BYD E-Seed - ніякі деталі не розголошуються, представлений тільки зовнішній вигляд.

BYD Qin Pro - седан завдовжки 4 765-міліметрів, з 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 154 к.с. плюс 150-сильний електродвигун PHEV.

BYD Tang - друге покоління цього супер-позашляховика PHEV з 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 205 к.с. для переднього моста і двома електродвигунами ззаду. Сумарна потужність - 505 к.с.

BYD Yuan EV360: електричний варіант існуючого позашляховика Юань.

Changan COS1 - прототип SUV довжиною 4 830 мм, оснащений 1,5-літровим двигуном 180PS з турбонаддувом.

Changan CS75 - рестайлінговий варіант моделі позашляховика довжиною 4 650 мм, яка виробляється з березня 2014 року, стандартним є 1,4-літровий двигуном  з турбонаддувом потужністю 131 кВт.

Changan CS75 PHEV - сучасний позашляховик гібридною силовою установкою.

Changan Eado DT - нова назва рестайлінгової моделі Yuexiang V7, невеликого седана, який був представлений на автосалоні в Ченду в серпні 2014 року.

Chery Arrizo GX - додаткова модель, яка буде розташована над Arrizo 5 і, ймовірно, також седан Arrizo 7.

Концепт Chery Exeed LX - попередній показ позашляховика суб-бренду Exeed.

Chery Tiggo 8 - новий позашляховик, є найбільшим в для серії Tiggo. Виробнича версія проекту T18.

Citroen C4 Aircross - C3 Кроссовер, який буде вироблятися і продаватися в Китаї з другої половини 2018 року. Можливо, що його будуть виробляти також в Бразилії і Франції.

Dearcc EV 10 - оновлена версія електричного міні-кара з заявленим збільшеним пробігом без підзарядки до 270 км.

Denza 500 - 400 оновлюється і отримує нову назву, щоб відобразити твердження про те, що нова батарея дає автомобілю пробіг до 500 км.

Концепт Dongfeng Aeolus - купе, яке, як стверджується, потенційно може вироблятися з 1000-кратним силовим агрегатом PHEV і 500-кілометровим запасом ходу BEV.

Dongfeng-Fengxing ix5 - прототип позашляховика D-сегмента з 1,8 або 1,5-літровим турбодвигуном. Інформаційно-розважальна система заснована на Baidu Apollo. Продажі повинні початися в четвертому кварталі цього року.

FAW Junpai D80 - позашляховик довжиною 4 500 мм, розташований над D60, оснащений 1,2-літровим четирьохциліндровим турбодвигуном.

Ford Escort - рестайлінговий варіант цієї моделі.

Седан Ford Focus і п'ятидверний хетчбек - седан був показаний засобам масової інформації на заході в Чунціні 10 квітня - це світова прем'єра.

Geely Emgrand Borui GE PHEV - 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун в парі з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням.

Geely Emgrand Boyue - незначні зміни стилю після всього лише двох років виробництва цього позашляховика, який широко продається.

Geely Emgrand MPV - назва моделі ще не відома, виробнича версія проекту VF11, довжина 4,7 м, три силові агрегати, включаючи перспективний гібрид з EV.

Haval H7 - рестайлінговий варіант позашляховика, прем'єра якого відбулася в Пекіні в 2016 році.

Honda Accord Hybrid - адаптована для Китаю версія існуючого седана, яка буде вироблятися GAC Honda з другої половини 2018 року.

Концепт Honda Everus EV - вона буде вироблятися і поставлятися GAC Honda з кінця 2018 року, також буде аналогічна модель для Dongfeng Honda.

Концепт Honda Inspire - Dongfeng Honda почне виробництво цього седана в другій половині 2018 року.

Hyundai Lafesta: новий седан для спільного виробництва Hyundai в Пекіні, буде продаватися під кінець року.

Infiniti QX50 - далянский завод Dongfeng Nissan почав його виробництво.

Jaguar E-Pace- публічний дебют спільного виробництва Chery JLR, 2,0-літровий бензиновий двигун Ingenium з турбонаддувом.

Концепт Jetour X-Electric - ще одна потенційна модель нового додаткового бренду Chery Auto, задні ліхтарі цього кроссовера висвітлюються в формі блискавки.

Jeep Grand Commander - суперник Toyota Highlander, Volkswagen Teramont і Ford Edge, оснащений 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном, буде побудований спільним підприємством GAC-Fiat і є спеціальною моделлю для Китаю.

Jetour X90: великий позашляховик приєднається до існуючого X70, оскільки Chery Auto розширює цей бренд.

JMEV E500: перша модель для нового бренду від JMC (Jiangling Motor Corporation), позашляховик на базі Yusheng S330 і Yusheng S330 EV.

KDC Regalo - виробник деталей замовив цей концепт спортивного автомобіля McLaren в якості засобу для реклами.

Продовження – у наступній публікації.