• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Auto China 2018 - світові прем'єри (продовження)

Auto China 2018 - світові прем'єри (продовження)

12 травня 2018
Auto China 2018 - світові прем'єри (продовження)

Вашій увазі пропонується друга частина списку прем'єр Auto China 2018.

Kia K5 PHEV - DYK планує почати збірку на своєму виробничому комплексі в Яньчэн цієї адаптованої для Китаю версії бензино-електричного седана.

Kia Yi Pao - місцева назва версії DYK Stonic, буде випущено в другій половині 2018 року.

Leopaard CS3 BEV - прототип невеликого електричного кроссовера. За інформацією Changfeng, його серійна версія з'явиться в 2019 році.

Leopaard Sport - кроссовер, заснований на Liebao CS9 від Changfeng; буде запущений у виробництво до кінця 2018 року.

Lexus ES - незважаючи на те, що TMC не виробляє ніяких автомобілів Lexus в Китаї, нинішні ES особливо успішні як імпорт, тому це подія для світового дебюту нової моделі.

Lifan X70 - попередній показ позашляховика, який буде додано до лінійку Lifan в другій половині 2018 року.

Lifan 650EV - прототип електричного седана C-сегменту, який планується продавати з кінця 2018 року.

Lifan Pengfei: 4,4-метровий позашляховик.

Концепт Luxgen A1 - автономний електромобіль з прихованими колесами.

Lynk & Co. 01 PHEV - використовує ту ж бензино-електричну гібридну трансмісію, що і Volvo XC40 T5, прем'єра якого також відбулася на Auto China 2018.

Lynk & Co 02 - друга модель від підрозділу Geely, код проекту CH11, являє собою чотирьохдверний хетчбек довжиною 4 448 мм, був показаний ЗМІ 26 березня.

Mazda CX-8 - світова прем'єра цього великого позашляховика, який був доступний тільки в Японії з грудня 2017 року.

Седан Mercedes-Benz A-Class L - седан довжиною 4 609 мм, буде вироблятися спільним підприємством Beijing Benz в основному для китайського ринку.

Концепт Mercedes-Maybach Ultimate Luxury - седан завдовжки 5 260 мм з пропорціями позашляховика.

Концепт MG X-Motion - експериментальний варіант дизайну потенційного додаткового позашляховика; прототип заснований на літній платформі шасі SAIC, використовуваної на Maxus T60, LDV T60 і Roewe RX8.

Nissan Sylphy EV - виглядає майже ідентично існуючому седану, але є нове пресування капота, яке включає в себе виріз для підзарядного пристрою, бренди Dongfeng і Venucia також будуть виробляти автомобілі, засновані на цій моделі.

Nissan Terra - заснований на пікапі Navara/NP300, суперник для позашляховиків Mitsubishi Pajero Sport, Toyota Fortuner, Ford Everest і Chevrolet TrailBlazer.

Ora iQ5 - дебют на бренді Great Wall, в якому будуть продаватися тільки електромобілі.

Концепт Qiantu K20 - невелике електричне куп.

S1Tech Dev1 - електричний хетчбек довжиною 3,7 м - перша модель нового бренду FAW, що має технологію розпізнавання обличчя, буде вироблятися на одному із заводів Changchun FAW.

Прототип Singulato iM8 - попередній перегляд електричного позашляховика, який повинен стати другою моделлю фірми після iS6.

Škoda Kamiq - кроссовер довжиною 4 390 мм для SAIC Volkswagen JV, у лінійці розташований нижче платформи Karoq PQ25, унікальною для Китаю.

Sol E20X - позашляховик довжиною 4 135 мм - злегка модифікована JAC iEV7S, перша модель для JAC і марки автомобілів Volkswagen, має діапазон NEDC «більше 300 км».

Toyota Corolla  гібрид - буде вироблятися FAW Toyota не з 2018 року, як заявлялося раніше, а з 2019 року.

Toyota Izoa - FAW Toyota отримала власну злегка змінену версію C-HR, яка буде продаватися в Китаї спільним підприємством GAC Toyota.

Гібридний Toyota Levin - крім деяких налаштувань, автомобіль GAC Toyota є тією ж базовою моделлю, що і FAW Toyota Corolla PHEV.

Traum Meet3 - друга модель додаткового бренду Zotye Auto - позашляховик серії C на базі Zotye SR7, має вбудовану караоке-систему Pioneer.

Концепт Venucia X - експериментальний варіант дизайну потенційного великого позашляховика для бренду Dongfeng Nissan JV.

Volkswagen CC - FAW версія Arteon від Volkswagen. Буде вироблятися в Чанчуні.

Volkswagen Lavida Plus і Gran Lavida Plus - SAIC Volkswagen в 2017 році продала в Китаї понад 517 000 одиниць попередніх моделей Lavida (седан) і Gran Lavida (універсал).

Volkswagen Tayron - довга колісна база T-Roc виробництва FAW Volkswagen, використовує структуру MQB A/B.

Volkswagen «Потужний сімейний позашляховик» - поки не має назви, буде вироблятися SAIC Volkswagen, інші деталі поки не оприлюднені.

Концепт Volvo S90 Ambience - потенційна версія тримісного S90 Excellence, яка пропонує ароматичний дифузор, динаміки в підголівнику пасажира і розслаблюючі зображення, що проектуються на скляні стелю.

Wey VV6 - другий прототип того, що буде кроссовером довжиною 4 585 мм, який займе в лінійці місце між VV5 і VV7.

Концепт Wey-X - кроссовер з автономією 5-го рівня.

WM Weltmeister Isdera Commendatore - заявлена потужність 800 к.с. і запас ходу 500 км, призначений для обмеженого виробництва.

Концепт Yudo Pi 7 - попередній показ третьої моделі бренду, створеного спеціально для виробництва EV, буде вироблятися з 2019 року.