• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а

Auto China 2018. Geely Concept Icon

30 травня 2018
Auto China 2018. Geely Concept Icon

У перший день роботи Пекінського міжнародного автосалону, 25 квітня 2018 року, Geely Auto Group провела глобальний дебют цього свого нового футуристичного концептуального автомобіля.

Автомобіль являє собою нове підтвердження того, наскільки китайський автомобільний гігант може «розширити свій ДНК», щоб забезпечити унікальну пропозицію для майбутніх клієнтів.

Концептуальна ікона була розроблена з використанням простої і витонченої мови дизайну, яка в основному фокусується на двох ключових поняттях: «високі технології» і «натхнення». Це призвело до створення технічного продукту з відмітними особливостями, але зі збереженням неповторних характерних рис Geely.

Абсолютно новий концепт-кар був розроблений в студії Geely Design в Шанхаї під керівництвом головного дизайнера центру Гая Бургойна. Проект був розроблений для розширення ринків збуту Geely з урахуванням потреб нового покоління споживачів.

«Що таке ікона?» - запитує Бургойн, який також обіймає посаду віце-президента Geely Design China. «Для деяких, ікона представляє своє покоління і втілює дух епохи. Сьогодні, в 21 столітті, термін «ікона» набув нового значення: тут починається цифрова подорож. Ми взяли всі ці значення разом і застосували їх до наших мобільних рішень », - сказав він.

Далі Бургойн додав: «Автомобіль повинен візуально виглядати як ікона, і, отже, чому блоковий вертикальний контур злегка відштовхує його від традиційної форми кроссовера і повертає дизайн автомобіля до більш плоскому 8-бітовому дизайну. Обидві поверхні і графіка були перероблені до мінімалістською форми, яка в значній мірі відповідає сучасним гаджетам, де вони прості зовні, але приховують більш складний і орієнтований на технологію інтер'єр ».

Geely Design перетворив концептуальну іконку в просте полотно, на якому були розміщені складні елементи дизайну, створюючи прекрасний контраст і насолоду в міру наближення. Наприклад, використання нескінченних петель, які представлені на передніх і задніх ліхтарях автомобіля, також можна побачити по всьому автомобілю, особливо через скляний дах.

Обриси носової частини концепту, характерні для всіх автомобілів Geely до теперішнього часу, також зазнали деяких змін в процесі спрощення, були сплющені в функціональний лінійний формат, але все ще залишаються впізнаваними. Відкривши двері концепту, ми побачимо інтер'єр, який поєднується з тонкими технологіями.

«Спрощений інтер'єр також надав нам більше простору для зберігання даних, що виявилося корисним, оскільки користувачі сьогодні щодня використовують кілька пристроїв. Тут можна побачити плавучу консоль Energy Hub від Bo Rui GE, яка надає пасажирам можливість, бездротової підзарядки своїх гаджетів, а також можливість обміну інформацією, використовуючи автомобільні екрани », - пояснив Бургойна.

На завершення він сказав: «Geely Concept Icon уособлює основні характеристики Geely Auto і висловлює глобальну впевненість, яку ми маємо в наших конструкторських і технічних можливостях, що дозволяє нам встановлювати нові тенденції та орієнтири в більш широкому спектрі продукції автомобільної промисловості. Ікона - це справжня гра».